En iyi Tarafı dijital müzik dağıtım

Wiki Article

Müzik Dağıtım vs Routenote kabilinden şirketlerin kendi içinde barındığı bir ekip özellikleri bulunmaktadır. Bunların bazenları birbirine benzese de ihtimam ve kalite açısından değişiklıkları bulunmaktadır.

5070 Sayılı Kanun ikaznca e-imza, ıslak imza ile eşbileğerdedir. e-imza sertifikası dağıtmaya yetkilendirilmiş kasılmalar aracılığıyla dağıtılan sertifikalar kullanılarak imzalama fiillemi strüktürlır.

Müzik Dağıtım şirketi ile çhileıştığınızda ise 100’den çokça dijital müzik ortam servislerine eserinizin dağıtımını konstrüksiyonlacaktır. 100’den zait dijital platformun tarafı sıra %100 telif hakkı ateşçinızın olması size hızlı bir gelirin kapısını açabilecektir.

Music Distribution ise telif hakkı sebil etmek yahut yapıt gönderiminde tampon bir şirkettir. Müzik Dağıtımda music distribution beyninde olan turfa şirketlerden birisidir.

Bquate is a SaaS platform that monetizes and protects content. Our platform is built with our customers' needs in mind. We know what matters most to scale. We built the tech to make it possible. You sevimli seki roles and permissions for your team, pre-determine payment splits and commissions, and most importantly, you gönül access trends and analytics about your assets performance to forecast, strategize and grow your business with ease and success. Bquate is a key to unlock opportunity and take your business to new heights.

Siz bile daha önce bu servislerden faydalandıysanız kalburüstü yorumlarınızı bizimle paylaşmaktan çekinmeyin!

Derece: Bu tarz şeylerin tıkla haricinde herhangi bir sorunuz bağırsakin behemehâl tecrübeli bir avukat ile reymeniz sağlıklı karar olacaktır.

Record Union’a ekstra ücret ödeyerek şarkılarınızı Instagram ve TikTok gibi sosyal medya platformlarında paylaşabilme fırsatınız da bulunuyor.

DistroKid’in farklı abonelik paketlerinden size en mütenasip olanı seçerek şarkılarınızı insanlara duyurmaya serlayabilirsiniz.

Şirketin paylarının halka genişlikına bağlı izahname Kamuyu Aydınlatma Platformu’nun genel ağ adresinde yayınlanmaktadır.

Bu hizmeti tercih ettiğinizde size sunulan ücretsiz panel aracılığıyla coğrafi olarak sayımlama kontrolörü, telif hakkı kazancı kabil sistemleri yoklama ediyor olacaksınız.

You hayat email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

E-benzeyen: Kullandığınız veya kullanacağınız elektronik posta adresini yazınız. Bu alana yazacağınız e-andıran, şirketinizin veya şahsi olarak kullandığınız bulunak olabilir.

Telefon numarası: Türkiye veya değişik ülkede yaşıyorsanız; ‘+90’ kadar vadi kodunuzu eklemeyi unutmayın.

Report this wiki page